Afspraken

Afspraak maken:

  • Op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur.
  • Tussen 10.30-11.00 uur en tussen 12.00-13.00 uur is er overleg en pauze en is de praktijk alleen voor spoed bereikbaar.

Wij verzoeken u voor het maken van een afspraak en voor het aanvragen van visites 's ochtends de praktijk te bellen. Dit in verband met de planning. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijk inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 8.00 uur tot 9.00 uur terecht op het inloopspreekuur zonder afspraak. Dit is bedoeld voor kleine, simpele klachten die weinig tijd vergen. Indien de huisarts voor uw klacht meer tijd nodig heeft kan het voorkomen dat de huisarts u vraagt om toch een afspraak te maken.

 

Online afspraak inplannen

Via de patiëntenomgeving op deze website kunt u zelf uw eigen afspraak inplannen. U kunt dat ten alle tijden doen en ziet dan de beschikbare plaatsen per huisarts. U kunt eventueel ook bij een langer consult dubbel plannen. Verder kan u alvast wat gegevens invoeren (wij zien dat terug in ons systeem)

 

Telefonisch spreekuur/ e-consult

U belt de assistente voor 12.00 uur. De huisarts belt u tussen 12.00 -14.00 uur of na 17.00 uur terug. Ook kunt u via de patiëntenomgeving op deze website een e-consult aanvragen. Dat is handig voor bijvoorbeeld een korte vraag of voor doorgeven van uitslagen. Antwoord kan u verwachten binnen 2 werkdagen ( let wel: van de betreffende huisarts! zie het aanwezigheidsschema )

 

Contact

Spoednummer levensbedreigend 112
 

D. van Steenis, huisartsenpraktijk

Langstraat 4a
3981 EV Bunnik
Telefoon:
030-6562862
voor spoed buiten kantoortijden Huisartsenpost Houten
Hofspoor 2
088-1309680
Routebeschrijving >

Patiënt­omgeving