Overige spreekuren

De doktersassistentes hebben hun kleine verrichtingen spreekuren, zie daar.

De POH-somatiek en -GGZ houden hun eigen spreekuren, zie daar

Huisartsspreekuren extra:

Zie via de persoonlijke omgeving op ons portaal de mogelijkheid van een eConsult. Dit is vooral geschikt voor NIET ACUTE zaken, waarvan u inschat, dat die met een mail antwoord te benantwoorden zijn. Ook wel als vervolg op een eerder contact op de praktijk. Het antwoord kan u verwachten binnen 2 werkdagen van de `aangeschreven` huisarts. Zie de verdere instructies op de patientomgeving.

Kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van storende huidvormsels en nagelproblemen, kunnen op indicatie - over het algemeen door Laura Buis - worden gedaan.

Reizigersadvisering is in samenwerking met de andere huisartsen in de gemeente georganiseerd. U kunt hiervoor terecht op de huisartsenpraktijk in Odijk. Voor informatie kunt u terecht op www.traveldoctor.nl . Daar kiest u voor lokatie Odijk. Daarna zal er op korte termijn een reizigersadvies kunnen worden gegeven, waarbij de assistentes aldaar de eventuele injecties kunnen toedienen. De kosten daarvan zijn afgestemd op de kosten die u elders kwijt zou zijn ( Bv bij de GGD )

Contact

Telefoon 030-6562862
 

D. van Steenis, huisartsenpraktijk

Langstraat 4a
3981 EV Bunnik
Telefoon:
030-6562862
voor spoed buiten kantoortijden Huisartsenpost Houten
Hofspoor 2
088-1309680
Routebeschrijving >

Patiënt­omgeving