Terugbelspreekuur

U belt de assistente voor 12.00 uur ( volgkeuze 3 )

Zij maakt hiervan notitie in uw dossier en zorgt dat er geen "vragen blijven liggen". Uw privacy blijft daarbij gegarandeerd. Er kunnen drie reacties volgen:

1. De assistente zal beoordelen of ze uw vraag zelfstandig kan beantwoorden. Dit zal bijvoorbeeld kunnen bij de meeste uitslagen van eerder uitgevoerde onderzoeken. De huisartsen maken daarover een opmerking en geven adviezen over eventuele vervolgacties in uw dossier zodra de uitslagen binnen komen en door hen gezien zijn.

2. Verder kan het zijn, dat de assistente besluit om met de huisarts te overleggen en dat zij u dan terugbelt voor een advies of een afspraak: u geeft daarvoor een vast of mobiel telefoonnummer op, waar u goed bereikbaar bent.

3. Indien de huisarts u terugbelt gebeurd dat normaliter tussen 12.00 uur en 14.00 uur, een enkele keer op een erg drukke dag later. Heeft het terugbellen meer haast, dan regelen we dat. Ook bellen we wel eens eerder als de dagindeling dat mogelijk maakt. Geeft U dus a.u.b. een telefoonnummer waar u makkelijk op bereikbaar bent.

Contact

Spoednummer levensbedreigend 112
 

D. van Steenis, huisartsenpraktijk

Langstraat 4a
3981 EV Bunnik
Telefoon:
030-6562862
voor spoed buiten kantoortijden Huisartsenpost Houten
Hofspoor 2
088-1309680
Routebeschrijving >

Patiënt­omgeving