Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunnen op verschillende manieren worden aangevraagd:

Gebruikt u medicatie dagelijks, dan kan in sommige gevallen uw medicatie zonder tussenkomst van de huiasrts worden herhaald. De huisarts of praktijkondersteuner bespreekt met u welke medicijnen dit zijn en wanneer de volgende controle nodig is. Er is altijd minimaal eenmaal eens per jaar contact met de praktijk nodig. Uw apotheek biedt voor deze medicijnen een herhaalservice aan, daarover kunnen zij u meer uitleggen.

Gebruikt u dagelijks medicatie en maakt u geen gebruik van bovengenoemde herhaalservice: dan kunt u de medicatie herhalen door middel van de patientenomgeving via de website, via de balie ( of het kastje reachts naast de balie ) en via de receptenlijn ( is ons gewone nummer 6562862, volgnummer 2 ) of eventueel "gewoon"  telefonisch. 

Vraagt u op deze wijze aan voor 12.00 u de ene dag, dan kunt u de medicatie de volgende werkdag na 11.00 u ophalen bij uw apotheek.

Voor medicatie die u niet dagelijks gebruikt dient u op de bekende wijzen contact op te nemen met de praktijk. De doktersassistente overlegt dan met  de huisarts of het medicijn kan worden voorgeschreven.

Voor medicatie, die door de specialist is voorgeschreven geldt, dat deze door de specialist dient te worden voorgeschreven, totdat deze die taak overdraagt aan ons.

Contact

Telefoon 030-6562862
 

D. van Steenis, huisartsenpraktijk

Langstraat 4a
3981 EV Bunnik
Telefoon:
030-6562862
voor spoed buiten kantoortijden Huisartsenpost Houten
Hofspoor 2
088-1309680
Routebeschrijving >

Patiënt­omgeving